Zabıta Ekiplerinden Örnek Uygulama

Haber Tarihi: 18/03/2016 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Araban Belediyesi Zabıta Amirliği Ekipleri ''18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’’nin 101. yıl dönümü dolayısıyla ilçe esnafını ziyaret ederek Türk Bayrağı dağıttı.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, ''18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’’nin 101. yıl dönümü  çerçevesinde, ulusal birliği pekiştirmek, birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışını güçlendirmek amacıyla ilçedeki iş yerleri ile ve tüm okullara bayrak dağıttıklarını belirtti. Özdemir, "Bizlere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü korumak, savunmak, Büyük Önder Atatürk'ün devrimleriyle aydınlanmış yolda emin ve güçlü adımlarla ilerlemek, bu değerleri gelecek kuşaklara teslim etmektir. Devlet ve yurttaş birlikteliğiyle tek hazinemiz Cumhuriyetimizin gelişmesi için daha çok çaba göstermeliyiz. Bunun için de demokrasi kültürümüzü güçlendirmeli, sahip olduğumuz barış ve hoşgörü kültürümüzle evrensel demokrasiye katkıda bulunmalıyız" dedi.
Bayrak dağıtımından memnuniyetlerini dile getiren iş yeri sahipleri ve okul yöneticileri ise Başkan Özdemir'e teşekkür ettiler.