Yetim Çocuklar İçin Gezi Düzenlendi

Haber Tarihi: 12/04/2016 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Araban Belediyesi organizasyonu ile yaz tatili öncesi yetim ve öksüz öğrenciler için gezi programı düzenlendi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Özdemir, “İlçemiz genelinde yetim, öksüz öğrencilerimizin ve çocuklarımız için geziler düzenliyoruz. Bu tarz etkinliklerimiz sürekli yapılmış olup kısa süre içerisinde daha farklı etkinliklerinde olacağına dair açıklamalarda bulundu.
İlk olarak Gaziantep Hayvanat Bahçesini gezen öğrenciler daha sonra Park Antep ve M1 alışveriş merkezindeki Çanakkale sergisini ziyaret ederek unutamayacakları bir gün geçirdiler.
Öğrencilerin öğretmenlerinin de refaket ettiği gezide öğrenciler Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nde bir çok hayvanı yakından görerek tanıma imkanı buldular.
Geziye katılan öğrenciler de kendilerine unutamayacakları bir gezi armağan eden Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'e teşekkür etti.