Söz Verdik Yapıyoruz

Haber Tarihi: 24/03/2016 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Araban Belediyesi tarafından kısa bir süre önce inşaatı tamamlanan Fıstıklıdağ mahallesi taziye evi çevre düzenlemesinin de tamamlanmasıyla hizmete hazır hale geldi.
Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, geçen 1 Ocak’ta ziyaret ettiği Fıstıklıdağ mahallesinde vatandaşların taziye evi istemelerinin üzerine Fen İşleri Müdürlüğü'ne talimat verdi. Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Fıstıklıdağ mahallesi taziye evi kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine sundu. Başkan Özdemir'e isteklerini iletmelerinin ardından kısa sürede yollarının yapıldığını anlatan bölge sakinleri, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Özdemir’e teşekkür etti.
VATANDAŞLARIMIZIN ACILI GÜNLERİNDE YANINDAYIZ.
Araban'da bu konuda beklentilerinin olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ''Vatandaşlarımızın taziye evleri talebine istekleri doğrultusunda cevap verdik'' dedi.