Onur Günümüz Kutlu Olsun

Haber Tarihi: 08/02/2016 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Antep'e "Gazilik" ünvanı verilişinin 95. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Özdemir, yayımladığı mesajda, tarih boyunca hür yaşayan Türk Milletinin sahip olduğu topraklar üzerinde işgalleri asla kabul etmediğini belirterek, Kurtuluş Savaşı sırasında başlatılan ve milli mücadelenin yaktığı ateşle Türk ulusunun vatanını düşmanlardan temizlediğini belirtti.
Türkiye'yi tehdit eden her türlü sorun ve sıkıntılardan dayanışma ve beraberlik ruhuyla kurtulabileceğine dikkati çeken Özdemir, "Milli servetimize sahip çıkarak yeni nesillerle daha güçlü bir Türkiye bırakabiliriz. Gaziantep ilimize Gazi'lik ünvanı verilişinin 95. yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi ve kahramanlıkları ile her zaman gurur kaynağımız olan gazilerimizi minnet ve saygı ile anıyorum"dedi.