Kırsal Mahallelere Çocuk Oyun Grubu

Haber Tarihi: 21/01/2016 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Kırsal Mahallelerde hizmetlerini sürdüren Araban Belediyesi Eski Altıntaş Mahallesinde çocuk parkı yapımını tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Özdemir, "Merkez ya da kırsal ayrım yapmadan ilçemizin dört bir yanını ihya etmeye yönelik çalışmalarımıza her gün yeni bir proje ekleyerek daha yaşanabilir bir Araban için çalışıyoruz. Büyükşehir Yasasının ardından belediyemiz bünyesine katılan kırsal mahallelerimizin eksiklerini gidermek adına hızlı bir çalışma temposuna girdik. Bu kapsamda öncelikle acil ihtiyaçlar olmak üzere yollar, arazi yolları tesviyesi, futbol sahaları, köy meydanları, camii bahçe düzenlemeleri, gibi pek çok projeyi hayata geçirdik. Belediye olarak kırsal mahallerimizi kalkındırmak ve şehir standartlarına ulaştırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parklarımızın yapıldığı her bir mahallemize oyun gurubu, tahterevalli, piknik masası ve çöp kovalarının montajı tamamlanmıştır. Park alanlarının etrafı bordür taşı ile çevrilerek kum zemin uygulaması yapılmıştır. Kırsal mahallelerimizde daha park çalışmalarımız şu an devam ediyor, en kısa sürede onların da açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımızın mahallelerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.