Araban Belediyesi'nin Okullara Desteği Sürüyor

Haber Tarihi: 29/12/2015 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Belediye ekipleri, Gökçepayam İlkokulu’nun boya ve tadilat işlerini yaparak, okula yeni bir görünüm kazandırdı.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, okullarda yaptıkları çalışmalara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İlçede bulunan okulların hizmet ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiklerini belirten Özdemir, son olarak Gökçepayam  İlkokulu’nun tadilat ve boyama işlerini yapan belediye ekiplerinin, okul bahçesine de düzenlediklerini bildirdi. Eğitime verdikleri destekle her zaman övündüklerini dile getiren Başkan Özdemir, “Yeter ki, belediyemize okullarımızdan talep gelsin. O okulun ihtiyacını en kısa sürede gideriyoruz. Okullara boya-badana, tadilat işleri, bahçe düzenlemesi, Oyun grubu, oturma grubu ve bank gibi daha bir çok hizmet sunuyoruz” dedi.
Kaliteli eğitim ortamı için kaliteli hizmetler ürettiklerini kaydeden Özdemir, eğitim ortamı ne kadar ferah olursa kalite ve hedeflere ulaşmanın da o düzeyde artacağını vurguladı. Bu konuda belediye olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirten Özdemir, “Boya ve badana dışında tüm okul yollarını asfalt ve parke olarak dizayn ediyoruz. Aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla örüyoruz. Belediye olarak eğitim hizmetlerine her zaman öncelik veriyoruz. Öğrencilerin kaliteli eğitim alabilmeleri adına her türlü etkinliği yerine getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.