Akkoç Taziye Evi Tamamlandı

Haber Tarihi: 30/12/2015 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Araban’da sosyal alanda bir ilki daha gerçekleştiren Araban Belediyesi Akkoç Mahallesinde bulunan Taziye Evi İnşaatını tamamladı.
Araban’da bir ilke daha imza atarak yakınlarını kaybeden vatandaşların taziyelerini kabul edebilecekleri Taziye Evi’nin inşaatını tamamladı. 180 metrekare inşaat alanı üzerine temeli atılan ve iki kattan oluşan Taziye Evi binası tamamlandı. Çevre düzenlemesi ve yol düzenlemelerinin devam ettiği Taziye Evinin Alt katı sosyal tesis ikinci katında ise oturma alanı, mescit, servis alanı ve tuvaletler yapıldı.
Araban Belediyesinin bu yapıyı vatandaşın hizmetine sunmasıyla kaybedilen değerlerin tekrar gün yüzüne çıkacağını da vurgulayan Mehmet Özdemir “Mutlu günlerde olduğu gibi acı günlerde de yan yana olmak insanlığın gereğidir. Araban’da  taziye evi eksikliği bize gelen talepler arasında yoğunlukta yer alıyordu. Taziye evi ile vatandaşımız taziye ve hayır işlerini organize ve kolay bir şekilde yapabilecekler” dedi.