Özdemir’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Haber Tarihi: 14/08/2015 Araban'dan Haberler Sayfasına Geri Dön »

Araban İlçesi Kaymakamı Serhat Karabektaş'ın Van Bahçesaray İlçe Kaymakamlığı'na atanmasıyla boşalan Araban Kaymakamlığı görevine Yozgat Çekerek İlçe Kaymakamlığı'ndan atanan Cuma Emeç görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı atanan, Araban Kaymakamlığı görevine başlayan Emeç'i, Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir, makamında ziyaret etti.

İlçe Belediye Başkan Özdemir, Kaymakam Emeç ile ilçenin coğrafi, kültürel ve ekonomik yapısı hakkında bilgi alışverişinde bulunarak belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Araban İlçesi'nin yeni Kaymakamı Cuma Emeç, "Henüz görevime yeni başladım. Önümüzdeki günlerde ilçeyi tanımak ve sorunlarını yerinde gördükten sonra gerekli çalışmalarıma başlayacağım. Öncelikle sosyal yönde çalışmalarımı yoğunlaştırmak istiyorum. Projelerimi de bu yönde yoğunlaştırmak için çalışmalarıma başlayıp Araban'a hizmet vereceğim. Araban Kaymakamlığı görevim süresi içerisinde ilçede güzel işler yapmaya çalışacağım" diye konuştu.